Honkbal pupillen KAMPIOEN

5 juli 2014 Eindelijk is het dan zo ver, de tiende wedstrijd, de laatste van dit deel van de competitie en onze jongens zijn nog steeds ONGESLAGEN. Vandaag gaan ze tegen de Knickerbockers in Soest en als ze deze winnen zijn ze kampioen. Anders hangt het nog af van wat de Rhino’s doen en of ze ook hun inhaalwedstrijd winnen (achteraf blijkt dat de coaches al wisten dat ze kampioen waren omdat het resultaat van de wedstrijd tegen de Rhino’s besliste of we kampioen waren of niet).

Het hele team is compleet en de jongens willen deze wedstrijd duidelijk winnen, maar zijn toch wel wat gespannen. Om een lang verhaal kort te maken…….ze weten hun zenuwen in bedwang te houden en winnen de wedstrijd met 8-2. Waarbij de Grand Slam van Sven niet onvermeld willen laten!  Grote opluchting bij de kinderen en bij de massaal meegereisde ouders. Nadat we vorig jaar al zo goed op weg leken, maar toen het toch niet lukte hebben ze het dit jaar dan toch geflikt.

Uitgelaten gaan ze terug naar Veenendaal waar de Blue Socks al heel wat op poten hebben gezet om de kampioenen binnen te halen. Er is drinken, er zijn broodjes worst, de coaches mogen met waterballonnen bekogeld worden (wat kunnen ze al hard gooien he, heren?) en tot slot is er een open vrachtwagen geregeld waarmee de kampioen door Veenendaal gereden worden. Zo’n dag vergeet je je leven niet meer. En natuurlijk moet er een kampioensfoto gemaakt worden voor in de kantine. Ook halen we de krant…al is het alleen de digitale versie.

Foto’s van de wedstrijd zijn gemaakt door Marco Braakman en kun je hier bekijken: https://www.flickr.com/photos/vhcbluesocks/sets/72157645154574259/

Nu vakantie en dan verder met het tweede deel van de competitie.

blij

Het gaat lekker in de wedstrijd.

Een warm onthaal in de kantine

Een warm onthaal in de kantine

kampioenen

De kersverse kampioenen!

 

 

waterballonnen

Waterballonnenaanval

platte kar

Op de platte kar


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *