Sponsoractie: Boni Jeugd

Jaarlijks organiseert Supermarktketen Boni een Jeugd Sponsoractie! Als vereniging kun je hiervoor aanmelden om mee te doen en wij als Blue Socks zijn hiervoor gekozen! Maar we zijn niet de enige, samen met VRC, SKF (tafeltennis), SKF (korfbal), G.V.V.V., Speeltuin “de Pol”, VZC E&P en V.V. Veenendaal strijden wij om zoveel mogelijk munten te verzamelen.

Voor onze club betekend dat, dat alle munten die verzameld worden, worden gedoneerd aan nieuw materiaal voor onze jeugd spelers.

Wat vragen wij van jullie?

Vertel het aan iedereen, doe boodschappen bij de Boni en verzamel zoveel mogelijk munten voor onze club! De actie loop van 30 september tot en met 24 november.

Hoe werkt de actie?

  1. Acht weken lang van woensdag 30 september t/m dinsdag 24 november ontvangt u bij iedere 10 euro aan boodschappen een gratis sponsormunt en extra sponsormunten bij diverse actie-artikelen.
  2. U kunt de sponsormunten doneren in een van de kokers van uw favoriete vereniging. Deze kokers staan vooraan bij de Boni Supermarkt in de Scheepjeshof. De koker van V.H.C. Blue Socks zal te herkennen zijn aan ons logo (en hij is geel!).
  3. Hoe meer munten er in de koker komen, hoe meer geld er richting de Jeugd van de Blue Socks gaat!
  4. Landelijk zal Boni een bedrag van €200.000,- gaan verdelen. Kijk hier voor meer informatie

Meeste Facebook likes

Zorg met uw leden, familie en vrienden voor zoveel mogelijk likes voor uw vereniging en verdien €150,- extra. Aan het einde van de actie worden de likes geteld die ontvangen zijn tijdens de looptijd van de actie. Het aantal likes in verhouding tot het aantal leden van de vereniging bepaalt de winnaar. Stemmen kan door hieronder op ‘Stem op uw favoriete vereniging’ te klikken. U kan per Boni Supermarkt vestiging 1x stemmen.

Stem hier op Blue Socks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *