Weer winst voor pupillen tegen de Eagles

Op naar Deventer voor een potje tegen de Eagles. De stemming zit er goed in, de heren willen wel. We beginnen met drie bankzitters: Sem, Rick en Stijn. Alle drie op brugklaskamp geweest en niet helemaal fit. We spelen verder met Bart, Erik, Sven, Damian, Sybren, Wietze, Angel, Dredd en Alain.

In de eerste inning gaan we er meteen voor. Bart, Erik, Damian, Sybren, Wietsze, Angel en Dredd scoren allemaal. Alain is de laatste man en komt ondanks een mooie driehonkslag niet in de punten. De Eagles kijken meteen tegen zeven punten achterstand aan. En nadat de eerste slagman terug kan naar de dugout, worden de volgende rake slagen gevangen door pitcher Sven en door catcher Sybren.

De tweede inning beginnen we weer bij Erik, Hij is ook de enige die een punt haalt voor de Blue Socks. De rest gaat uit met drie slag waardoor Damian niet verder komt dan het derde honk. Bij de Eagles gaat het niet veel beter. Ze weten niet te scoren deze inning, dankzij het goede pitchen van Sven.

De derde inning verloopt net zo, alleen nu zonder punten voor ons. Alleen Dredd weet op het derde honk te komen, maar verder niet helaas. Het lukt de Eagles nu wel om hun eerste punt binnen te halen. En ook iemand op het derde honk te krijgen, maar de laatste speler wordt door Alain op het eerste honk uitgetikt. De stand is nu 1-8 !

In de vierde inning worden Rick en Stijn van de bank gehaald om te gaan catchen en pitchen. De Eagles scoren niet meer, de eerste is met drie slag uit en de andere twee worden door Alain uitgetikt op het eerste honk. Onze jongens gooien er nog een einsprintje in. Erik, Stijn en Damian maken er 1-11 van. En zo kunnen we weer twee punten mee naar Veenendaal nemen.