Blue Socks winnaar in 2e close softbalwedstrijd

Met 16-15 in 7 volledige innings is het Blue Socks opnieuw gelukt de winst naar zich toe te trekken. In deze bijna classical game van herensoftballers werd diverse maal van voorsprong gewisseld. Met uiteindelijke winnaar de heren in Blauwe Sokken.

Voorsprong in de eerste inning van 2-0. Voorsprong even minder zien worden en vervolgens een puntje terugpakken in de 2e slagbeurt.  Punten gescoord door Ozzie, Iwie en Haring. Haring die vriend en vijand blijft verbazen. Met een  honkslag op de honken, komt verder door een 2base hit vab Rolf en scoort eenvoudig opeen fout.

UVV komt terug in de volgende beurt. Niet alleen maken ze gelijk,  ze pakken ook de voorsprong met een punt. Balen. Vooral door er flink op los te slaan. Daar komt met een dubbelspel door Van Dillen – Pisters en Kwaasteniet een einde aan. Tijd om de achterstand weg te werken. Direct dan maar en Blue Socks pakt nogmaals 2 punten. Stand na 3 inningen 5-4 Blue Socks.

En uiteindelijk winnen we met 16-15. Ongelooflijk hé. Wil je weten hoe dat is verlopen? Kijk dan maar eens op onze herensoftbal score site.