Buitenschoolse opvang in kantine Blue Socks

Beste Blue Sockers,

Kwink is een professionele kinderopvangorganisatie die al meer dan 25 jaar in Veenendaal en omgeving actief is.

Vanaf 1 februari 2010 zijn wij op de maandag, dinsdag en de donderdag (voorlopig m.u.v. de vakantieperiodes) van 14.30 tot 18.00 uur met een groep kinderen ook gevestigd in de kantine van VHC Blue Socks.

De buitenschoolse opvang biedt (buiten schooltijd) opvang aan kinderen en zorgt er voor dat de kinderen zich thuis voelen en zich kunnen ontspannen na een intensieve schooldag. De opvang biedt de kinderen volop mogelijkheden om zich zowel binnen als buiten te vermaken.

De huidige locatie van de buitenschoolse opvang Schateiland op de Ruijterijweg te Veenendaal gaat verbouwen en daarom is het lokaal voor de oudste kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar niet beschikbaar vanaf februari t/m juni 2010.

Heel erg blij zijn wij daarom met de mogelijkheid om tijdelijk gebruik te maken van de locatie van Blue Socks.
Niet alleen is de locatie op loopafstand van de huidige locatie, maar heeft het ook een enorme mooie buiten speelruimte voor de kinderen.

Op bovengenoemde datum zullen maximaal 20 kinderen opgevangen worden. Zij worden begeleid door twee pedagogische medewerksters. Joke Spanjer is hierbij in het komende half jaar het vaste gezicht op de noodlocatie.

Daarnaast zullen wij nog het nodige meubilair, speelgoed en knutselmateriaal meenemen.

Wij hebben er enorm veel zin in en mochten er mensen nieuwsgierig zijn: kom dan gerust een keertje kijken!

Met vriendelijke groet,

Ruby Haring
Locatiemanager Kwink Kinderopvang BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *