Help!

Tim Verbrugge van het Nederlands Herensoftbalteam heeft gevraagd onderstaande oproep te plaatsen:

Afgelopen zomer is dit Nederlands Team 2e geworden op het Europees Kampioenschap in Amstelveen. Met het behalen van deze tweede plaats hebben we ons geplaatst voor het Wereldkampioenschap in Auckland, Nieuw Zeeland van 1 t/m 10 maart 2013.

Eindelijk weer plaatsing voor zo’n sterk toernooi!

Dat is binnen, maar nu moeten we er ook nog zien te komen. De bond (KNBSB) heeft geen geld beschikbaar om het team hierin te ondersteunen. Dus, net als de afgelopen vijf jaar, moeten spelers en staf alle kosten zelf betalen. Tot op heden hebben de spelers daar al aardige bedragen aan moeten besteden. Aanloop- en verblijfskosten in Nieuw Zeeland zijn inmiddels geregeld. Resteert de kosten voor de 25 tickets naar Nieuw Zeeland. De totale kosten daarvoor bedragen ongeveer € 35.000.

We hebben dit keer gekozen om al onze fans, vrienden, relaties en sympathisanten om een kleine bijdrage (mag ook een grotere zijn natuurlijk) te vragen en die te storten op de daarvoor geopende rekening. Deze manier van fondsenwerving is uit de Verenigde Staten komen overwaaien en heet heel toepasselijk: crowdfunding. Iedereen kan kiezen uit een voor hem of haar geschikt bedrag. Een hele hoop kleine bedragen maken samen een groot bedrag.

Momenteel zitten we op een bedrag van ongeveer € 15.000,-. Een mooi resultaat maar nog best wel een eind verwijderd van de vereiste € 35.000,-.

En er zijn nog 47 dagen te gaan voordat we vertrekken.

Vandaar de vraag om hulp aan alle clubs in Nederland. Hulp om meer bekendheid te geven aan onze actie en misschien zelfs meer.

Hoe zult u dan vragen?

Bezoek de website van het Nederlands Herensoftbalteam. Hier kunt u een keuze maken van ondersteuning

Ik dank u alvast hartelijk voor uw hulp!

Met vriendelijk groet,

Tim Verbrugge
Nederlands Herensoftbalteam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *