Kaartverkoop WPT 2009 van start!

Met deelname van het succesvolle Nederlands team, USA, Japan, Taiwan (Chinese Taipei) en nummer 1 van de honkbal wereldranglijst Cuba, is een ijzersterk deelnemersveld van 2 tot 12 juli 2009 op het World Port Tournament in Rotterdam present.

Vanaf vandaag is het mogelijk om via de officiële toernooiwebsite www.worldporttournament.nl kaarten aan te schaffen voor het 12e World Port Tournament in het Neptunus Familiestadion te Rotterdam.

Via www.worldporttournament.nl/bestel-tickets is het mogelijk om kaarten te bestellen. De kaartverkoop wordt dit jaar, wegens groot succes in 2007, wederom volledig per e-mail afgehandeld. Het is hierdoor voor bezoekers eenvoudiger geworden om de kaarten in de voorverkoop aan te schaffen.

Dagkaarten
Traditioneel heeft de Stichting Rotterdam Baseball er voor gekozen om de tarieven af te stemmen op het feit dat honkbal een typische familiesport is. Dagkaarten voor volwassenen kosten € 13,50, terwijl jeugd tot en met 14 jaar en 65+-ers slechts € 8,50 betalen. Met een dagkaart kunnen twee topwedstrijden worden bezocht.

Kids Day
Nieuw tijdens de komende editie van het WPT is een speciale Kids Day op woensdag 8 juli. Op deze dag kunnen jonge bezoekers genieten van vele speciale activiteiten. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen Kids Day kaarten aanschaffen voor slechts € 5,- per stuk.

Door een passe-partout aan te schaffen is het mogelijk om nog voordeliger alle eenentwintig wedstrijden te bezoeken, kosten hiervan zijn € 90,00 of € 50,00 voor jeugd tot en met 14 jaar en 65+
Daarnaast zijn er speciale tarieven voor verenigingen en groepen.

Tijdens het toernooi zullen ook kaarten bij de kassa van het Neptunus Familiestadion worden verkocht, deze zullen echter iets duurder zijn dan in de voorverkoop. Daarbij is de verwachting dat verschillende dagen in de voorverkoop al uitverkocht zullen zijn. Het advies is daarom de toegangskaarten tijdig te bestellen.

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *