Laatste zaal training een feit

De zaal is er. Een titel van één van Herman van Veens voorstellingen. En daar houd de vergelijking dan ook op. We hebben een zaal, maar opnieuw geen sleutel. Wat een business man. Keymaster zijn. Het lukt tenslotte via de Sportservice Veenendaal die speciaal voor ons de zaal komt open. We kunnen nog een keer en hoe.

De opkomst stijgt opnieuw boven het tiental uit. We hebben er zin in, maar waar is die f##king Mini-Container??? Trainden we al vaker zonder knuppels en eigen materiaal ( de gehele wintertraining), ditmaal hebben we niet eens ballen of incrediballs. Improviseren, improviseren. Bally haalt snel een knuppel ergens achterin de auto vandaan en daarmee kan er weer iets gedaan worden. Flipperkast voor de verandering.

Na een uur zijn we het zat en zien we een volleybal aan het 10 meter hoge plafond plakken. “King of Air”bedenkt zich niet en laat een stapel kasten en stok aanrukken, en plukt de bal van plafond.  Volleyballen met een volleybal? Nee, paaltjes voetbal met senioren. Wat een wintertraining. Blij als we weer de wei in kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *