New York Yankees tickets kopen

New York Yankees tickets zijn te koop vanaf 5 euro tot duizenden euro’s. Een normale prijs voor een goede stoel is tussen de 25 en 75 euro per kaartje. Yankees Stadion is een mega groot stadion en u kunt niet van iedere plek even veel zien. Als u te hoog zit, is de bal moeilijk te zien en zit u aan de achterkant dan kunt u het spel slechts gedeeltelijk volgen. Kies daarom het liefst voor kaartjes in de selecties die hieronder rood zijn gemaakt.

Doe een virtuele tour door het Yankee stadium

 

yankees-stadium

 

Kaartjes kopen van seizoenskaarthouders die niet kunnen

Klik op link hieronder en zoek op de datum wanneer je naar een wedstrijd zou willen. De kaarten kunnen betaald worden met een creditcard en worden naar uw adres OF per e-mail verstuurd (dit is 100% veilig). Koop de kaarten op tijd: hoe meer tijd je hebt, hoe beter. (Als de kaartjes verstuurd worden, duurt het meestal vier tot vijf dagen voor u de kaarten in bezit heeft.) De website garandeert dat de kaarten op tijd in je bezit zijn en anders ontvang je je geld terug.

Soms als je je kaarten slechts enkele dagen voor de wedstrijd bestelt, is het ook mogelijk om de kaarten bij de kassa op te halen. Deze optie wordt dan zichtbaar bij het afrekenen. Als u de e-mail-optie ziet, kiest u altijd voor deze optie, omdat u dan snel uw kaarten in uw bezit heeft.

Bestel online tickets voor de Yankees of kijk ook op Stuhub

De kaarten op deze website zijn van seizoenskaarthouders die niet kunnen, dat verklaart de lage prijzen. Soms kan het gebeuren dat de prijzen hoger zijn dan waarvoor ze ooit gekocht zijn: in dat geval zijn de officiële kaarten uitverkocht.

Kaartjes kopen bij de Yankees zelf

Uiteraard kun je ook kaarten bij de Yankees zelf kopen.  Bestel deze online via de MLB.com website

Hoe kom ik bij de Yankees Stadium?

Yankees Stadium is het best te bereiken met de metro. Er zijn 2 metro lijnen die het snelste er zijn: de D en de 4. Beide lijnen gaan door heel Manhattan en u kunt opstappen bij vele stations. U betaalt de normale metroprijs (er is dus geen toeslag) en als u in een Unlimited MetroCard heeft dan kunt u ook deze kaart gebruiken.

Stap  uit bij de halte “161 Street” en loopt naar de overkant. Je kunt het station niet missen omdat het direct aan het stadion zit.

Hoe lang voor de wedstrijd moet ik er zijn?

Als de wedstrijd om 13:00 begint en je bent er om 12:50 dan zal je in lange rijen staan om binnen te komen. Bent je er te vroeg dan is het misschien nog saai. Zorg ervoor dat je ca. 30 tot 60 minuten voor de wedstrijd aanwezig bent.

Met dank aan: NewYork.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *