Team update en NIEUWS

Er is nieuws dat ditmaal anders is als de afgelopen streak aan losses! Gisteravond heeft herensoftbal Blue Socks sinds de seizoensopening gewonnen. Ja, het was even stil romdom onze sportieve prestaties, maar nu is er dan nieuws. De tweede winst is binnen!. 16-3 gewonnen van een half bezet HCAW. Toffe gasten dat ze  toch zijn gekomen.

Nu geen lang verhaal over hoe de inningen zijn verlopen en dat Michiel een geweldige vangbal maakte, Verheij een goede pot met slechts één dippie heeft gegooid en dat iemand onder ons opnieuw goede zaken deed aan slag. People may say he is crazy and sleeps with plastic. Only thing we know his number #77.  Lees verder voor meer aangenaam nieuws!

Iwan de Kwaasteniet is nog 4 hits verwijderd van zijn career high 200 stuks. Op de welbekende hiele gevolgd door #52. Hij moet er nog 10.  Stel dat hij vanaf nu 10 uit 10 slaat, dan heeft hij 500 AB en 200 HITS. Leuke bijkomstigheid als die van dromen houdt. Rolf van Beekum door de vele uren in de kooi, nog maar 3 hits nodig heeft voor zijn eerst mijlpaal. De first hundred! Go ROLF. Een ander opzienbarend feit is William. Al eerder genoemd. Hij is de enige die dit jaar in dubbele cijfers staat, als het gaat om het aantal hits. Congrats! Valkier grossiert in hits. Totaal 7 hits meest van iedereen. Kijk maar eens op Gamechanger.

Zo kunnen we uren lang over stats en facts hebben. Feit blijft dat we net voor de helft van de competitie toch van de ellendige laatste plaats weg zijn. Waar het verschil zit? Allereerst publiek. Onder hen onze sponsor Teus. Zonder hem geen tassen, zonder hem geen eerste biertje, zonder hem geen snacks, zonder hem… Dank dus Teus. Dan was er nog de muziek keuze. “I’d like to begin this tour here”, I wanne be starting something” and Get up van god old James galmde uit een Aldi-Iphone bak over het veld. En wellicht speelde ook mee dat we een redelijk old-school opstelling hadden.Dat ladies and gentle people, zijn allemaal ingrediënten voor dit breaking point!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *