Uit in Uithoorn met de winst naar huis

20110327-154036.jpgVroeg op. 08.10 gaat de bel. Ros voor de deur. Nu is hij mijn chauffeur. We zijn er bijna, wanneer Pisters al belt. ” waar zijn jullie?”. We zijn compleet en wij gaan naar Uithoorn.

Vier wedstrijden staan op schema en we spelen er 2. Eerst bellen de vriendelijkste Noordelingen af. Daarna komt ook ADO niet. Jammer. Dan maar een 3 kamp.

Grootste winnaar is misschie wel Steve. Steve heeft vorig jaar een mooi gadget op de markt gebracht. Een tabletje. En uitgerekend ons wonderkind JP die met name in de S-Led verlichting, heeft zo’n ding. Sterker nog hij kan er mee overweg ook. In de Istore heeft hij een gratis App gekocht. Ga maar eens kijken op www.Gamechanger.io. En vraag mij niet of het werkt!!!

Het werkt ongelooflijk goed. Ik hou van dit spel omwille van de tactiek en statistiek maar dit slaat alles. Pitching, batting, fielding, defensive, errors, hints en weet al niet meer rolt er allermaal zeer eenvoudig uit. TOP!

20110327-153130.jpg

Nu onze professionele scoorster nog overtuigen dat zij er ook aan mag zitten.

Oja over de wedtrijden. We winnen er 1 en verliezen de laatste nipt. Grootste winnaar? Apple IPad. Zie onze stats op gamechanger

Tot as vrijdag dan spelen we uit tegen UVV. Start om 20.00 en live te volgen via twitter @herensoftbal .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *