V.H.C. Blue Socks is vanaf 23 maart a.s. rookvrij

V.H.C. Blue Socks is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 23 maart de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo bieden we iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Vanaf 23 maart a.s. zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om alleen op een speciaal daarvoor aangewezen plek (uit het zicht, aan de zijkant van de kantine) te roken. De entree en alle andere plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij.

Lees meer op onze site www.rookvrijegeneratie.nl/sport. We zullen je de komende tijd ook verder informeren. Voor vragen kan je terecht bij secretaris@blue-socks.nl