Verslag ESCA Arnhem Rhinos – Blue Socks

De oude heren in blauwe pakken hebben de eerste winst in the pocket. De Arnhemse Rhinos werden met 18-9 verslagen in een wedstrijd met veel slaggeweld aan beide zijdes. Blue Socks was de beste.

1st Inning

“In de eerste inning deden we direct goede zaken”, aldus winnende contactpersoon Iwi. “we konden direct een voorsprong nemen door eenvoudig geworpen ballen ver weg te slaan. Ver weg slaan is  één, ver weg slaan en niet uit gaan is een tweede. JP een veertiger in de dop. Was de eerste uit van de westrijd. Vervelend, maar feiten worden ook hier vastgelegd.

Play of the Day

Een ander speler deed ook zijn eerste ding van het seizoen en zorgde voor de eerste titel “play of the day”: Ozzie Osrick. Tijdens de eerste live BP afgelopen woensdag liet hij al meerdere ballen de achterkant van het homerun hek zien. Die training paid off. Ozzie joeg de bal in de wedstrijd opnieuw over het hek en staat daarmee direct bovenaan in de ranglijsten RBI en HR. Een trend die anderen graag willen voortzetten.

Ozzie Osrick - HR King

Werper MV wierp voor het eerst brilloos en maakte een sterke indruk. Later die avond sloeg brilloos over van doelloos naar laveloos, daarover meer via ons Twitterkanaal www.twitter.com/herensoftbal. Brilloos wierp niet de gehele wedstrijd.Hij werd ongeveer halverweg afgewisseld door Ray. Die de wedstrijd verder kon uitgooien.

Na afloop is er weer uitbundig ge-smst, supertjes geconsumeerd en afspraken gemaakt om de Markt te  gaan verkennen. Veel succes. Volgende wedstrijd UIT tegen Quick in Amersfoort. Wedstrijd is live te volgen via www.Twitter.com/herensoftbal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *