Verslag Quick Amersfoort-2 – Blue Socks

Met een zeer dun gespoelde selectie vertrokken we van Spitbergen. Een reis naar een tweede wedstrijd tegen Quick-2. Het team dat door Blue Socks vorig jaar werd verslagen en Blue Socks de titel opleverde. Afzeggingen vanwege ziekte, verplichtingen en romantisch tafelen lieten er geen gras over groeien. Held Haarloos wist te regelen dat we 10 man konden starten. En ondanks een aantal geweldige acties van Haarloos wisten de blauwkousen de winst niet binnen te halen: 15-13 verloren.

Good old Jaap

Quick-2 starte met good old Jaap. Een werper die niet van ophouden weet en een slagploeg geruime tijd puntloos kan

MC Hammer opent de wedstrijd

controleren. Ook vanavond. Bij aanvang scoorden we nog 2 punten, maar werden al snel ingehaald. Good old Ray, had het moeilijker. Een lastige ploeg om op te gooien en niet geheel onderstuend door het veld werk, levert al snel punten op voor de tegenpartij.

Matig veldwerk

Doorgeschoten ballen, gemiste hoge bal en een gemist dubbelspel hielpen Ray dan ook niet echt. Bij vlagen zette de Blue Socks line up de score weer recht en stond op momenten op winst. Het mocht niet baten. Quick-2 bleef scherp en haalde met name in de laatste inning de winst binnen. Einde verhaal en een eerste Lost op het bord. Play of the Day “Haarloos 3H”
Next Game Rhinos – Blue Socks in Arnhem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *