Wil je meer weten over honk- en softbal?

Wat?

Ieder dinsdagavond vanaf 19:00 uur basistraining op het gebied van gooien, vangen, slaan en lopen onder leiding van onze zeer ervaren trainer, Jan Haring. (Doe gemakkelijk zittende kleding aan en bijv. sportschoenen)

Theorie

Iedere eerste dinsdagavond van de maand wordt vanaf 20.00 uur in de kantine met behulp van een plattegrond van het honk- of softbal, enkele basisregels in de theorie van onze sporten uitgelegd. Deze theoretische avonden staan onder leiding van Raymond Hietveld.

Voor wie?

Geïnteresseerde ouders of andere familieleden, maar uiteraard ook voor ieder ander persoon die op (iets) meer actieve wijze kennis wil maken met de beginselen van onze sport.

Wanneer?

Ieder dinsdagavond in de maanden mei, juni, juli, augustus en spetember. In de zomervakantie (eind juli – begin augustus) kunnen er vanwege de ‘zomerstop’ introductietrainingen uitvallen, maar dat zal ook op onze site worden vermeld.

Slecht weer?

Is op een regenachtige dag niet geheel duidelijk of er in verband met het weer een introductietraining wordt gegeven, dan wordt verzocht die betreffende dinsdag tussen 18.30 en 18.45 uur Jan Haring (514528) te bellen. De theoretische avond gaat sowieso iedere eerste dinsdag van de maand door.

Hoe lang duurt de training?

De training zal gemiddeld 1 uur in beslag kunnen nemen.

Kosten?

Deelname is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Raymond Hietvel

T 06 462 42 194

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *