Vrijwilligers

In de vrijwilligerswijzer kunt u lezen wat ons beleid is ten op zichtte van de vrijwilligers bij VHC Blue Socks. Verder staan ook alle taakomschrijvingen van de diverse commissies erin.

De taakomschrijving en de te besteden tijd die vermeld staat, geldt alleen voor de commissieleden. Voor leden en ouders van leden die een keer willen bijspringen, geldt maar een gedeelte van de taak. En de hoeveelheid tijd die u erin steekt, kunt u in overleg met de vrijwilligerscoördinator zelf bepalen.

Achter in deze vrijwilligerswijzer staan de verzekeringsvoorwaarden erin die gelden voor alle sporters en vrijwilligers die voor de vereniging actief zijn.

  • Download de vrijwilligerswijzer [179 KB]

Aanmelden

Een sportvereniging bestaat niet alleen uit het werk dat gedaan moet worden, een sportvereniging bestaat vooral uit de mensen die het werk doen, VRIJWILLIGERS.

Ja, vrijwilligers met hoofdletters, want zonder vrijwilligers wordt er geen honk- of softbal gespeeld. Maar vrijwilligers heb je nooit teveel, meestal heeft een sportvereniging een tekort aan vrijwilligers, zo is het bij ons ook. We hebben altijd wel één of meerdere vacatures en in diverse commissies waar geen vacature is, kunnen we altijd wel een keer een extra handje gebruiken.

Meldt u aan als vrijwilliger en stuur een e-mail aan: secretaris@blue-socks.nl