Honkbal Aspiranten Kampioen

De aspiranten zijn kampioen geworden in de derde klasse. Het team en de begeleiding vierden afgelopen weekend hun feestje.Tot drie weken geleden wisten de jongens zich goed staande te houden op de koppositie. Toen speelden zij de winnende wedstrijd van hun leven en waren zij verzekerd van de kampioensplaats. Zij moesten nog drie wedstrijden spelen maar ook al zouden ze die verliezen dan nog waren zij kampioen.

Dit seizoen hebben de jongens negentien wedstrijden gewonnen en twee verloren. De aspiranten hebben daarmee laten zien als een volwaardig honkbalteam te fungeren. Het kampioensfeest hebben zij afgelopen zaterdag uitbundig gevierd bij de club. Daar zijn zij gehuldigd door de wedstrijdsecretaris Eef van de Burg door uitreiking van de kampioensmedaille.

Daarna volgde nog een zegerondrit door veenendaal in open cabrio’s en het feest werd afgesloten met een feestavond in het bijzijn van ouders, broers en zussen.

Het aspirantenteam bestaat uit Brandon van Veldhuizen, Nick Nijenhuis, Mike Slotboom, Chris Nap, Laurens van de Kraats, Jesse van Schuppen, Sebastiaan van de Poel, Chris Zomers, Lars Niessen, Tenz Dolmans, Thom Troost en Sven van Bellen. De begeleiding bestaat uit Gert-Jan Nijenhuis (coach), Mariska Nijenhuis (assistent), Walter Treffer (trainer) en Ellen van Schuppen (scoorster).

Bron: Veenendaalsekrant.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *