Open dag en vrijmarkt / rommelmarkt

Op zaterdag 18 september a.s. heeft Blue Socks een opendag en een vrijmarkt / rommelmarkt. Het evenement begint om 09.30 uur en zal tot 14.00 uur duren.

Open dag/h2>

De hele dag worden er door teams in verschillende leeftijdscategorieën wedstrijden gespeeld ook onze allerkleinsten (vanaf 5 jaar) spelen Bee Ball.
Iedereen is van harte welkom om zelf eens een balletje te slaan of te gooien. Want hoe hard gooi jij eigenlijk…? Test het met onze snelheidsmeter!
Slaan met een echte knuppel lijkt makkelijk maar kan toch moeilijk zijn, probeer het zelf eens…

Vrijmarkt / rommelmarkt

Bij de kramen van de rommelmarkt kun je allerlei dingen kopen en verkopen.

Als je zelf een (halve) kraam of grondplaats wilt huren dan kan dat. Je bent vrij om te verkopen wat je wilt oude spulletjes, kinderkleding of bijvoorbeeld zelfgemaakte ansichtkaarten of iets dergelijks. Het enige wat wij niet kunnen toestaan is verkoop van etenswaren en drankjes, simpelweg omdat wij dan aan hele strenge regels gebonden zijn. Kinderen tot en met 13 jaar mogen deelnemen aan de kleedjesmarkt om bijvoorbeeld het oude speelgoed te verkopen.

Kosten

De kosten zijn als volgt:
Huur halve kraam (2 m x 1,10 m) € 9,00
Huur hele kraam (4m x 1.10m) € 16,00
Huur grondplaats (4m x 4m) € 7,50
Kinderkleedjesmarkt € 1,-

Aanmelden

Voor deelname aan de vrijmarkt / rommelmarkt moet je je van te voren aanmelden: inschrijven@blue-socks.nl. Heb je nog vragen? Mail die dan ook naar dit adres.

In onze oergezellige kantine kun je terecht voor een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis en parkeren ook!