Te weinig slagkracht tegen Phoenix: BS-Phoenix 5-12

Van verslaggever Ivar: Vandaag de wedstrijd tegen Phoenix uit Zeist. Op 15 juni zouden we daar een dubbele wedstrijd tegen spelen, maar door het slechte weer die dag is de tweede wedstrijd verzet naar vandaag, zondag 14 juli.
Het is bewolkt, maar deze keer wel droog !

Vandaag moeten we het helaas doen zonder Jesse en Alain. Wel hebben we veel publiek deze laatste wedstrijd voor de zomervakantie. Damian begint met pitchen en Stijn met catchen.

De eerste inning begint voor Blue Socks niet al te best, ondanks een mooie vangbal van Rick. Het team uit Zeist slaat  goed en weet 6 punten in de wacht te slepen.

Gelukkig komen we de tweede inning beter in de wedstrijd. Sven mag gaan pitchen. Huub weet deze inning in het achterveld een fantastische vangbal te maken en krijgt een groot applaus van het publiek. De tegenstander weet deze inning geen punten te halen. Wij gelukkig wel. Damian en Stijn maken deze inning allebei een punt. De ‘ nul’ is weggewerkt.

De derde inning. We gaan steeds beter. Ook nu geen punten voor de tegenstander. En wij ? Bart, Sven en Xander halen alle drie een punt. De achterstand van de eerste inning lijken we in te gaan halen. Het staat 5 – 7.

Tom gaat de 4e inning pitchen en Erik gaat catchen. Helaas weet Phoenix 4 punten te halen. Het slaan gaat bij ons helaas niet meer. Toss ballen van Raymond willen vandaag ook  niet  en het lukt ons niet om punten te halen.  Stand: 5-11

De vijfde inning mag Xander weer een keer pitchen. Phoenix weet nog een 12e punt te halen en ook deze keer wil het slaan bij ons niet lukken. Het wordt 5 -12.

Helaas, voor ons geen punten deze week.
Na de zomervakantie gaan we weer vol goede moed verder en spelen we thuis tegen de Knickerbockers uit Soest.  Een hele fijne vakantie voor jullie allemaal!

564051_196186590496701_1484225999_n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *